Week studenten OV-Chipkaart op 16 augustus weer geldig

Studenten met een week OV kunnen morgen weer gratis reizen met hun studentenreisproduct. Op 16 augustus 4:00 uur om precies te zijn. Je hoeft dan dus niet meer op saldo te reizen met je weekabonnenement. Voor studenten met een weekendabonnement verandert er niets, omdat die ook in de zomervakantie gratis in het weekend kunnen reizen.

Reacties

We hebben net geprobeerd de OV chipkaart van mijn dochter op te laden en daar stond aangegeven dat het ingaat op 1 september.......... Nog maar even niet gedaan dus

Wij zijn ook benieuwd naar het antwoord. Lukt bij ons ook niet!

Helaas pindakaas, moest ook betalen. Waar blijft de reactie?

mijn dochter heeft een ov studentenkaart (week) zij heeft net proberen in te checken en dat lukt dus niet, hoe kan het dat deze nog steeds niet werkt (product is wel opgehaald)

Raar in het bericht staat dat je vanaf 16 aug de kaart in gaat en dan wil je nu 28 aug inchecken kan het ineens pas vanaf 1 sept hoe kan dat dat klopt toch niet dan dat je een kaartje moet kopen? Kunnen we dat geld van de gekochte kaartjes terug krijgen van de ns want dit klopt niet als er in het bericht staat dat het vanaf 16 aug in gaat dan wil ik wel gecompenseerd worden met mijn gekochte kaartjes.

Ook ik zou graag reactie zien op voorgaande vragen. OV kaart van mijn dochter werkt ook pas 1 sept??

OV Chipkaart medewerker. graag antwoord. gaat de ov studentenkaart nu per 16 aug in of per 1 september 2017

Ook ik zou graag reactie zien van voorgaande vragen

ook ik had graag reactie op eerdere vragen. kinderen moeten al vanaf 28-8 naar school en ov gaat pas per 1-9 in, dus 4 x 2 kinderen per dag 28.20 betalen!!!! niet normaal. ff extra bijna 240 euro bij de andere kosten.

Ik wil ook graag reactie op bovenstaande vragen!! Ik heb namelijk hetzelfde probleem.

de weekabonementen van ouderejaars worden in de vakantie weer geldig. de studentenov is onderdeel van de studiefinanciering, welke op 1 september start voor eerstejaars, deze hebben dus ook niet eerder recht op hun studentenov, ondanks dat deze al wel eerder op de kaart gezet kan worden

Reactie toevoegen

CAPTCHA

Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.