Studenten OV Nieuwjaarsdag 2017

Is je studenten OV-chipkaart geldig op Nieuwjaarsdag 2017? Dit hangt er vanaf of je een week of een weekend ov studentenkaart hebt.

Week studenten OV Nieuwjaarsdag 2017

Oud en Nieuw is een van de mooiste dagen van het jaar. Veel mensen - ook studenten - gaan bij Oud en Nieuw op reis naar hun familie en vrienden. Je komt op Oudjaarsdag aan en gaat op Nieuwjaarsdag weer naar huis. Kan je dan gratis reizen met je studenten OV-chipkaart? Als je een week studenten OV-chipkaart hebt, dan zal je op Nieuwjaarsdag niet gratis kunnen reizen. Nieuwjaarsdag is een feestdag waarop je met 40% korting kunt reizen met je week OV-chipkaart. Zorg er daarom voor dat je als je met het OV wil gaan reizen op nieuwjaarsdag je voldoende saldo op je OV-chipkaart hebt staan. Laad desnoods je saldo op bij een OV-chipkaart oplaadpunt.

Weekend studenten OV Nieuwjaarsdag 2017

Studenten met een weekend OV studentenkaart kunnen wel gratis reizen op Nieuwjaarsdag 2017. De weekend studenten OV is namelijk gewoon geldig op feestdagen en dus ook op Nieuwjaarsdag. Je hoeft dus als student met een weekend OV-chipkaart niet je OV-chipkaart op te laden om te kunnen reizen op nieuwjaarsdag.

Andere feestdagen en vakanties en studenten OV-chipkaart

Ben je benieuwd wanneer er nog meer speciale regels gelden voor je OV studentenkaart? Aan de rechterkant van de website vind je antwoord op de vraag of je studenten OV-chipkaart vandaag geldig is en wanneer de feestdagen en vakanties van 2017 zijn. Je kunt ook altijd op de OV-chipkaart kalender kijken of je ov-chipkaart op een bepaalde dag geldig is.

Reacties

Als ik een week studenten ov chipkaart heb.. Kan ik dan op 2 januari 2017 wel gratis reizen?

Ja

Hallo Mijn zoon heeft een weekkaart als ik zo de kalender bekijk heeft hij gratis reizen op 23 febr 2017. Er zijn namelijk veel discussies onder een aantal personen onstaat dat ik graag het zeker wil weten. Es

is mijn studente ov chipkaart geldig in voorjaarsvakantie?

hoi kan ik tijdens goede vrijdag gratis reizen met studenten ov

Reactie toevoegen

CAPTCHA

Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.