Storing OV

Voor je gaat reizen met het OV is het handig om te controleren of het OV last heeft van een storing. Storingen in het OV zijn er hinderlijk en het is daarom handig om hier voor je gaat reizen al rekening mee te houden indien mogelijk. Door een OV storing loopt je reis al gauw veel vertraging op.. Waar kan je zien of er een OV storing is?

Storing Arriva en Aquabus

OV storingen van Arriva en Aquabus kan je hier lezen.

Storing Breng

Of Breng een OV storing heeft kan je lezen op de Breng website, onder het kopje actueel.

Storing Connexxion

Heeft Connexxion een storing? Of er een OV storing is bij Connexxion lees je hier onder het kopje actueel.

Storing EBS

Of EBS last heeft van OV storingen kan je lezen op de EBS website, onder het kopje actueel.

Storing GVB

Heeft de GVB last van een OV storing? Of er een storing is bij de GVB lees je op de GVB website.

Storing GVU

Heeft de GVU last van een OV storing? Storingen en vertragingen van de GVU kan je hier vinden.

Storing HTM

Is er een HTM storing? HTM rijdt met trams, bussen en met de randstadrail. Op de HTM website kan je controleren of er een storing is.

randstadrail

Storing NS

Heeft de NS een storing? Daar kan je op verschillende manieren achter komen. Als je nog thuis bent kan je naar http://www.ns.nl/storingen gaan om te controleren of er een storing is op het OV traject waariver je gaat reizen. Ben je al onderweg en wil je controleren of er een storing is? In dat geval kan je de NS app voor Android of iOS gebruiken om actuele reisinformatie te checken.

Storing Qbuzz

Heeft Qbuzz last van een storing? Of er OV storingen zijn bij Qbuz lees je onder het kopje actuele wijzigingen van de betreffende regio op de website van Qbuzz.

Storing RET

Heeft de RET een OV storing? Meer informatie over RET OV storingen kan je hier vinden.

Storing Syntus

Ook Syntus heeft wel eens last van OV storingen. Of dat het geval is kan je lezen op de website van Syntus. Syntus is onderverdeeld in drie regio’s: Syntus Overijssel, Syntus West-Twente en Syntus Gelderland. Syntus rijdt ook met treinen.

Storing Veolia

Gaat je reizen met Veolia en wil je weten of er een OV storing is bij Veolia? Of er een storing is met het OV van Veolia kan je hier lezen.

Reacties

Wij hebben ov chipkaarten ontvangen nl 3528 0200 5700 6368 en 3528 0200 5700 6376 Nog steeds zijn deze niet opgewardeerd met elk Euro 50 Wij hebben kaarten 09-01-2014 nodig voor reizen. Kunt U zaak voor bovengenoemde datum tijdig afwerken Met vr.Groet.Fam. Rademaker

Waarom niet even gewaarschuwd? Ik kon dus gisteren niet de afspraak nakomen, zonder twee. Kaartjes te kopen. kostte me 10 euro! Wat moet ik vervolgens doen om gewoon weer verder te kunnen reizen met de chipkaart? Gaat mij allemaal wat moeilijk af. Ik ben 77 jaar.

waar stuur ik de kaart die niet werkt naartoe zodat mijn geld teruggestort gaat worden?

Ka 10 rittenkaart niet aanschaffen via website krijg steeds melding dat kaartnummer niet gelinkt kan worden , oftewel er is dus een storing op de website blijkbaar , kaart houd pas op te bestaan op 10 december 2017 blijkbaar , dus denk dat daar of ergens anders de fout zit , heel irritant want kan dus nu op saldo gaan reizen wat me veel duurder uit komt , abonnement is dan net zo duur . Hoop dat dit snel word opgelost .

ik steek altijd over om van de achterkant van het station naar de voorkant te gaan waar mijn werk is ,dus ik check in en aan de andere kant weer uit , nu waren de incheck poorten buiten werking en moest ik zo doorlopen met mij nog groepen schoolkinderen ,,,ik check uit dat moet want hoe kom ik anders de poortjes door ???nu is er 20 euro afgehouden om alleen binnen 4 minuten over te steken ,,en geld terug vragen ???gewoon onmogelijk niet via www ,en bel je dan word je weer naar www verwezen ..

Reactie toevoegen

CAPTCHA

Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.