OV geldig 2016

Wanneer is mijn OV geldig in 2016? Dat is een vraag die veel studenten stellen, omdat het nu eenmaal lastig is om duidelijke informatie te vinden over de geldigheid van je OV in 2016. Gelukkig kan je op OV-chipkaartgeldig op een duidelijke, overzichtelijke wijze zien wanneer je OV geldig is in 2016.

Week of weekend studenten OV-chipkaart?

Om te weten wanneer je OV geldig is in 2016 is het van belang of je een week- of een weekendabonnement hebt op je OV studentenkaart. Uiteraard is een week OV doordeweeks geldig en een weekend OV in het weekend, maar hoe zit het op feestdagen en in vakanties? Op feestdagen en in vakanties is meestal alleen de weekend OV studentenkaart geldig. Studenten met een week OV studentenkaart reizen dan op saldo met korting.

Feestdagen en vakanties OV studentenkaart 2016

Wanneer zijn de feestdagen en vakanties dan in 2016? Dat kan je eenvoudig controleren bij ‘Is mijn OV studentenkaart geldig 2016’. Ook kan je aan de rechterzijde van de website zien of je OV-chipkaart vandaag geldig is en wanneer de feestdagen en vakanties zijn. Wil je overzichtelijk zien of je over een paar dagen, een paar weken of zelfs een paar maanden gratis met het OV kunt reizen? Kijk dan op onze handige OV-chipkaart kalender!

Reacties

mijn kaart nummer is 3528020081810975 als ik inlog dan krijg ik de melding niet bekend

Reactie toevoegen

CAPTCHA

Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.