OV-chipkaart saldo checken

Hoe kan je je OV-chipkaart saldo checken? Er zijn een aantal manieren om je OV-chipkaart saldo te checken. Waar doe je dit?

Hoe kan ik mijn OV-chipkaart saldo checken?

Je kunt je OV-chipkaart saldo op verschillende manieren checken. Zo kan je bij het uitchecken bij een OV-chipkaart paal vaak zien wat het resterende saldo op je OV-chipkaart is. Ook kan je bij OV-chipkaart automaten je saldo controleren. Je kunt zelfs je OV-chipkaart saldo online bekijken.

OV-chipkaart saldo checken bij uitchecken

Een van de meest eenvoudige manieren om je OV-chipkaart saldo bekijken is wanneer je uitcheckt. Meestal zal je dan het resterende saldo van de OV-chipkaart op het schermpje van de OV-chipkaart in/uitcheck paal zien staan.

OV-chipkaart saldo checken bij een OV-chipkaart automaat

Je kunt ook je OV-chipkaart saldo checken bij een OV-chipkaart automaat. De stappen die je hiervoor moet volgen verschillen iets per automaat, maar zullen doorgaans ongeveer het zelfde zijn.

OV-chipkaart saldo checken bij een NS automaat

Bij een NS automaat kan je het saldo van je OV-chipkaart op de volgende manier controleren. Eerst moet je links op het touchscreen van de kaartautomaat de optie voor de OV-chipkaart selecteren. Vervolgens houd je je OV-chipkaart voor de OV-chipkaartlezer die aan de rechterkant van de Kaartautomaat vindt. Vervolgens kan je aan de rechterkant van het scherm van de automaat je saldo bekijken.

OV-Chipkaart saldo bekijken bij een ‘echte’ OV-chipkaart automaat

Ook bij de gele OV-chipkaart automaten kan je eenvoudig je OV-chipkaart saldo checken. Om dit te doen moet je eerst je OV-chipkaart in de OV-chipkaart houder steken, waarna het saldo van je OV-chipkaart verschijnt. Dit doe je door na het inloggen te klikken op ‘Transactieoverzicht’.

OV-chipkaart saldo checken online

Het saldo van je OV-chipkaart kan je ook online bekijken. Dit doe je via de website ov-chipkaart.nl. Op de website kan je een account aanmaken, die je koppelt aan je OV-chipkaart. Vanaf het moment dat je account is gemaakt kan je alle reizen die je maakt inzien en of je bent uitgecheckt. Ook kan je het saldo van je OV-chipkaart inzien.

OV-chipkaart opladen

Je kunt je OV-chipkaart eenvoudig opladen via een OV-chipkaart automaat. Ook kan je ervoor kiezen om je OV-chipkaart automatisch te laten opladen. Hoe dit gaat lees je op de pagina ‘OV-chipkaart opladen’.

Reacties

Dus ik moet me eerst aanmelden op online me saldo te bekijken?

OV-chipkaart saldo checken

graag saldo

Alstublieft6

Ik wil via online kijken waT ER OP MIJN OV CHIPLAART NOG STAAT

Saldo cheken

Cursus Nederlands ????

Goede morgue.. derde week van October .= gratis met de trein....de koningin willen eleczander is Dan jarig

Idd somige hier kunnen wel gebruiken

ik wil graag in kijk in mijn saldo ov chipkaart

verlopen

ik hoop van wel

Je kan je verlopen anonieme kaart opsturen en dan storten ze het bedrag wat er nog op staat terug.

As 01-07-2016 verloopt mijn ov kaart met nummer 3528020100860308. barcodenummer 8 717953042705. Kunt u mij vertellen hoe ik moet handelen zodat mijn geld overgeschreven kan worden naar een nieuwe kaart.

Waar moet ik de kaart heen sturen om saldo terug te Krijgen?

Ik wil graag dat het saldo van mijn oude kaart 9857237 wordt overgezet naar mijn nieuwe kaart 3528043402012873

Ik weet hoe is mijn ov nog staat

mijn ov chip is verlopen , vlg mij staat er nog saldi op mocht dit het geval zijn: kan dit terug gestort gelijk op mijn bankrek. of gaat dit bij een oplaad station?? kaartnr. 3528 0200 1476 4943 graag reactie m vr gr Johhan Bosma

Daar ik het pasje niet meer gebruik wil ik het saldo eraf halen.

Saldo

Ik wil graag weten hoe weel geld staat op mijn chipkaart?

Wat staat er nog op

ik vind leuk

Geachte, een gast van mij - die met mijn (tweede) niet op naam gestelde OV chipkaart reisde - heeft zich na een kort ritje in Amsterdam niet uitgecheckt. Kaartnummer 3528 0200 6505 9748 Dat was donderdag heel vroeg in de ochtend. Ritje met de tram betrof Zeilstraat - Koningsplein, met tram nr. 2. Wat kan ik doen? Bij voorbaat hartelijk dank. Kees Hensen

captha

Saldo checken

Ik kwam er gisteren achter dat mijn ov chipkaart is verlopen nu was ik benieuwd of er nog geld op staat, kaart nr is 3528023404708025 mijn nieuwe kaartnr is8717953042705

I want to know the balance of this card:3528 0434 0037 9753

Nee, dit hoeft niet. U kunt naar https://www.ov-chipkaart.nl/klantenservice/zelf-regelen/ov-reishistorie-anonieme-kaart.htm om het te bekijken

OV chipsaldo

hoe doe ik dit op de computer?

wil weten hoeveel geld er nog opstaat

ik kan nog steeds mijn saldo op de site bekijken? wat moet ik doen ?!?

3528020062760975

probeer een account te maken met mijn NS ov kaart maar hij herkend het nummer niet eens wat een goed systeem zeg.

Een acount maken

het lukt niet om een acount aan te maken op mijn ov chipkaart

waar moet ik een account aanmaken

nou nou, niet gelijk zo boos

Ik moet na aanvragen account binnen 48 uur inloggen volgens het mailtje dat ik kreeg. Maar het inloggen mislukt steeds.

ik wil inloggen om te kijken wanneer mijn maandabonnement afloopt om tijdig een nieuw abonnement te plaatsen maar kan er steeds niet in. Wat moet ik doen?

Hetzelfde probleem bij mij. ik heb echt alles al geprobeerd, maar het gedeelte wat je moet kopieren is niet bekend op internet. Graag een antw hierop hoe ik kan inloggen. Alvast bedankt.

Ik kan niet inloggen

wat een zootje is dat. als er al een trein rijdt mogen we blij zijn. en dan nog die klote ov kaart erbij..

JA IK HOU WEL VAN EEN LEKKER KIPPETJE JULLIE OOK? IK WIL GRAAG JULLIE MENINGEN! :D OOK HOU IK VAN CITROEN IN KIPPENANUSEN\

Kan je ook je saldo van een anonieme OV-chip online bekijken?

dat is ook mijn vraag

ik heb en ov-kaart met foto, mijn vriend gaat nooit met het open baar vervoer, nu moet hij binnenkort wel 1 keertje met de trein, mag hij mijn ov-kaart gebruiken? of zijn er nog eenmalige treinkaartjes te koop? Kunt u mij hierop antwoord geven? B.V.D. Groetjes M.K. Suik email moppiehabibi@hotmail.com

Je kunt nog steeds 1 malige kaartjes kopen, zowieso online en op de meeste stations ook bij de automaat

Waarom zijn er geen saldo checkers in de handel. Gewoon als sleutelring of iets dergelijks. Dan zal er minder verkeerd worden afgeschreven.

Reactie toevoegen

CAPTCHA

Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.