NS voordeelurenkaart

Een NS voordeelurenkaart is een OV-chipkaart met een kortingsabonnement van de NS. Welk NS abonnement past bij jou?

Soorten NS voordeelurenkaarten

De NS heeft een aantal kortingsabonnementen, die je op je OV-chipkaart kunt laden. Zo kan je kiezen tussen een Jaartrajectabonnement, een NS-Jaarabonnement en een OV-Jaarabonnement. Ben je recentelijk afgestudeerd, dan kan je gebruik maken van het Uitgestudeerd aanbod, waarmee je een jaar lang gratis een Voordeelurenabonnement van de NS ontvangt.

Jaartrajectabonnement NS

Een jaartrajectabonnement is een NS abonnement dat je op je OV-chipkaart kunt laden, dat voordelig is als je op een vast traject reist. Stel: je reist doordeweeks altijd over het zelfde traject naar je werk, dan kan een Jaartrajectabonnement voordelig voor je zijn. Met een NS Jaartrajectabonnement reis je 12 maanden, maar hoef je maar 10 maanden te betalen. Je krijgt in de daluren 40% korting doordeweeks na 9 uur en in het weekend. Op feestdagen krijg je ook op reizen buiten je vaste traject korting. Een ander bijkomend voordeel is dat je drie mensen met je mee kunt laten reizen met 40% samenreiskorting. De prijs van het jaartrajectabonnement verschilt per traject. Bereken hier de kosten van je jaartraject abonnement.

NS-Jaarabonnement

Een ander NS abonnement is het NS-Jaarabonnement. Met dit OV-chipkaart abonnement reis je onbeperkt met bijna alle treinen in Nederland en niet slechts op een vast traject. Ook bij dit abonnement reis je 12 maanden, maar betaal je slechts voor 10 maanden. Je kunt ook weer drie mensen met je meenemen tijdens de reis met 40% korting. Voor gezinsleden kan je zogenaamde Bijkaarten aanvragen, waarmee gezinsleden onbeperkt kunnen reizen tijdens de voordeeluren. De voordeeluren zijn vooral maandag t/m vrijdag na 9 uur ‘s ochtends, maar in de maanden juli en augustus de hele dag. Tijdens de feestdagen kan je ook de hele dag reizen. Het NS-Jaarabonnement is niet meer verkrijgbaar.

OV-Jaarabonnement

Je kunt ook kiezen voor een OV-Jaarabonnement. Dit OV-chipkaart abonnement kan je bij de NS aanvragen, maar zorgt ervoor dat je met al het openbaar vervoer onbeperkt kunt reizen. Dit houdt dus in dat je met de trein, tram, bus en metro onbeperkt kunt reizen. Ook met dit abonnement betaal je voor 10 maanden reizen, terwijl je 12 maanden kunt reizen en kan je gezin een Bijkaart krijgen. Verder geldt ook bij dit abonnement de 40% Samenreiskorting voor maximaal drie andere personen. De prijzen van het OV-Jaarabonnement lees je hier

NS Uitgestudeerd aanbod studenten

Als je net bent afgestudeerd, kan je gebruik maken van het Uitgestudeerd aanbod van de NS voor studenten. Je krijgt dan een nieuwe OV-chipkaart opgestuurd met een 40% kortingsabonnement dat je kunt gebruiken voor reizen bij de NS. De korting geldt wel pas na 9 uur ‘s ochtend en niet tijdens de spits. Het Uitgestudeerd aanbod is geheel gratis.

NS Uitgestudeerd aanbod aanvragen

Het NS Uitgestudeerd aanbod kan je eenvoudig aanvragen via ns.nl. Je maakt een account aan, vult een aantal gegevens in, zoals bijvoorbeeld het kaartnummer van je studenten OV-chipkaart en een pasfoto. De actie is geldig tot drie maanden nadat je geen recht meer hebt op een studentenreisproduct.

NS voordeelurenkaarten kopen

De NS voordeelurenkaarten kan je kopen via ns.nl of telefonisch via 0900 - 1462 (€0,10 p/m). Je kunt ook terecht bij een NS-servicepunt.

Reacties

Als voordeelurenkaarthouder maak ik regelmatig gebruik van de trein. Sinds de nieuwe dienstregeling vertrekt mijn trein 1 minuut voor 9 uur. Officieel kan ik dan nog geen gebruik maken van mijn voordeelurenkaart. Omdat ik niet weet hoe de conducteur hiermee omgaat en verder geen risico wil lopen check ik met mijn ov chipkaart in, in het eerstvolgende station weer uit en reis verder met mijn voordeeelurenkaart. Voor die ene minuut is dit wel een erg belachelijke en prijzige oplossing. Hoe kijkt NS hier tegenaan? Met vriendelijke groet, lucievenmans@hotmail.com

je mag tegenwoordig 5 minuten voor 9.00 inchecken. dat zie je ook dan rent iedereen naar de incheckautomaat. Succes ermee

Als je 3 minuten voor 9 uur incheckt is het geen enkel probleem

Beste lezer, Ik heb de volgende vraag: is het mogelijk voor 1 persoon een tweede OV chipkaart met voordeelurenabonnement te kopen, zodat 1 kaart privé gebruikt kan worden, en 1 kaart uitsluitend zakelijk (en daardoor ook door de werkgever vergoed)? Gelden deze kortingskaarten ook op de kleinere regionale treinen? Dank en groet, Norma Adams

Kan ik met deze klaart na 9 uur 's morgens reizen met korting en wordt dat automatisch door de kaart geregeld, zodat ik inderdaad met korting reis?

Voor de prijzen van een NS-Jaarabonnement moet je doorklikken. Deze optie werkt echter niet. Ik ben toch benieuwd naar de kosten. Graag uw reactie.

Mag ik op zaterdag en zondag ook al voor 9 uur gebruik maken van mijn vrijreizen kaartje. Mag ik op deze dagen al voor 9 uur met 40% korting reizen?

Ik wil graag mijn voordeeluren abonnement afzegen. Hoe kan ik het

wijzigen OV-chipkaart

Ik heb drie keer tevergeefs geprobeerd om mijn abonnements beëindiging te activeren. Het was druk bij het oplaadpunt en kon niet wachten. Gisteren ben ik het vergeten. Vandaag ben ik te laat. Wat moet ik nu doen? En per wanneer kan mijn abonnement nu beeindigd worden?

gezien de leeftijd geen interesse meer

kan door omstandigheden er geen gebruik meer van maken

ik step on de trein 06 10 am heb ik korting met mij voordeeluren kaart

Ik wil een jaar korting kart abonnement voor te reizen in binnenland van Nederland.

Ik heb een ov kaart inclusief 6 vrije keuze dagen maar : mijn abbonnement loopt tot 13/2 2014 , maar tot nu toe geen nieuwe vrije keuze dagen kaartjes ontavngen. Wat nu? kaaert nr 3528023421926584

3528010478061928

hoe kom ik te weten of ik nog een vrije keuze dag heb????

Ik check dagelijks om 05:50 in (heenreis) en reis terug om 15;15 => kan ik dan gewoon gebruik maken van de voordeelurenkaart?

Mag ik op een keuzedag op vrijdag wel na 18.00 uur reizen?

vanaf 11 mei zal ik in verband met pensionering een dalurenkaart en een ov chipkaart nodig hebben. Volgens de site kan dit alleen bij een voordeelurenabonnement, nergens is duidelijk hoe ik een en ander moet aanvragen, laat staan een infonummer.

Heeft u hier wat aan ? https://www.ns.nl/producten/reizen-met-korting/p/dal-voordeel

Adres, europaplantsoen nr 16125 a h Obbicht

Korting 40%

Ov chipkart

Kan iemand mij uitleggen hoe je de korting voor je medereiziger regelt (dalurenkaart) bij de kaartjesautomaten?

heb toen een nieuwe aan gevraagt op de doelenstraat 6 nieuwe voordeel urenlkaart is nooit aan gekomen en de oude is verlopen op 28-07 2016 me telefoon nummer is [...]

geem

in verband met mijn leeftijd kan ik er geen gebruik meer van maken

Vanaf welke leeftijd kan een kind zelf met een dalurenkaart reizen? Mijn zoon is 12 jaar.

Kun je met deze ov chipkaart en voordeel kaart ook met de bus Connexion in Arriva ?

Hoe weet ik dat mijn Daluren kaart abonnement verlengd is..wordt het automatisch afgeschreven?

Reactie toevoegen

CAPTCHA

Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.