Hond meenemen in de trein

Wil je je hond meenemen in de trein? Dan moet je net een aantal dingen rekening houden. Deze informatie is van toepassing op de NS.

Kleine hond gratis meenemen in de trein

Als je een kleine hond mee wil nemen in de trein, kan dit mogelijk gratis. Is je huisdier zo klein dat het op je schoot past of in een tas of mand, dan kan je deze gewoon gratis meenemen in de trein.

Dagkaart hond

Voor de meeste honden zal je een zogenaamde Dagkaart hond moeten aanschaffen, omdat ze niet in een mand of op schoot passen. Twijfel je of dit ook voor jouw hond geldt, vraag dan het NS personeel om advies. Een Dagkaart hond kost momenteel 3 euro. Heb je een NS- of een OV-jaarabonnement, dan mag je één hond gratis meenemen.

Hond meenemen in de trein

Reacties

Ik heb ff doorgezocht en kan ik info niet vinden. Mijn vraag is: ik heb zelf NS bussines card van ProRail waar ik werk, en ik mag in 1e klasse instappen. Of mijn kleine hond gratis mee te nemen op mijn schoot?

Hoi! Ik heb een franse buldog, nou is mijn vraag of het mogelijk is een ov voor mijn hond aan te vragen of op mijn ov chipkaart te zetten....

Ik heb een jackrussel hond van 16jaar ik heb een honden buggy voor haar mag dit in de trien ik heb een 40% ov chip kaart

Ik heb een jack russel hond van 16 ik heb een hondenbuggy voor haar mag zoj me in de trien.ik heb 40% ov chipkaart

Reactie toevoegen

CAPTCHA

Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.